Екологи Хмельниччини та Житомирщини провели спільне обстеження очисних споруд Понінківської КПФ

3 травня 2019 року було проведено спільне обстеження очисних споруд ТОВ «ПКПФ-Україна» та місця скиду стічних вод у річку Хомора. Обстеження проводилося з метою контролю виконання п.3 протокольного рішення спільного засідання Хмельницької та Житомирської регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та виконання заходів, визначених Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької ОДА.

www.adm-km.gov.ua

Участь у перевірці взяли директор Департаменту природних ресурсів та екології Тетяна Дзюблюк, заступник директора Департаменту природних ресурсів та екології Руслан Якубаш, начальник управління екології Житомирської облдержадміністрації Оксана Ревенко, заступник начальника управління екології Житомирської облдержадміністрації Микола Семенюк, представники Полонської райдержадміністрації та Полонської міської об’єднаної територіальної громади.

Стічні води очисних споруд ТОВ «ПКПФ-Україна» візуально прозорі, завислих речовин на дні річки Хомора не виявлено.

www.adm-km.gov.ua

Роботи по реконструкції очисних споруд  ТОВ «ПКПФ-Україна» проводяться у відповідності до затвердженого плану-графіку. Вживаються заходи щодо проведення оцінки впливу на довкілля реконструкції очисних споруд.

Крім того, проведено обстеження реконструкції очисних споруд каналізації, продуктивністю 1000 м3/добу м. Полонне  Полонського  району  Хмельницької  області. Станом на 03.05.2019 року будівельні роботи завершені, проводяться заходи щодо нарощування активного мулу.

За інформацією Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому