Голова Хмельницької ОДА представив нового очільника Шепетівської РДА

Сьогодні, 9 квітня, Сергій Гамалій представив нового очільника Шепетівської районної державної адміністрації.

Від­по­від­но до роз­по­ряд­ження Пре­зи­ден­та Ук­ра­їни Володимира Зеленського №415/2021-рп “Про призначення А. Катеренчука головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області”, голова обласної адміністрації Сергій Гамалій представив громаді району новопризначеного голову.

Висловлюючи слова вітання новому очільнику району, Сергій Гамалій побажав йому мудрих рішень, терпіння, виваженості, налагодження плідної та взаємовигідної роботи з депутатським корпусом. Також додав, що найголовнішим в роботі є чути громадськість, взаємодіяти із нею і знати її потреби.

В свою чергу, Анатолій Катеренчук висловив слова вдячності Президенту України Володимиру Зеленському за виявлену йому довіру та додав, що у своїй роботі буде робити усе можливе для поліпшення економічного стану району та життя громади.

Нагадаємо, 6 квітня на сайті президента України з’явилось розпорядження про призначення нового голови Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області. 

Пан Анатолій зареєстрований та проживає у Хмельницькому разом із дружиною Катеренчук Оксаною Анатоліївною та двома доньками – Марією та Дар’єю.

Згідно з інформацією Центральної виборчої комісії, на позачергових виборах народних депутатів України, що відбувалися 26 жовтня 2014 року, балотувався як самовисуванець на одномандатному виборчому окрузі №187 (центр – м. Хмельницький), але обраним до Верховної Ради України не був.

За даними ЦВК, Анатолій Катеренчук народився 22 грудня 1986 року в селі Маниківці Деражнянського району. Він має вищу освіту. У 2014 році працював виконуючим обов’язки директора приватного підприємства «Поділля-кріль», проживав у Хмельницькому. 

Інформує сайт міста Шепетівка 

Leave a Comment

Останні новини

П’ять магнолій посадили на “Алеї нескорених” у Хмельницькому

У хмельницькому сквері імені Тараса Шевченка рідні військовополонених і безвісти зниклих посадили п'ять магнолій на "Алеї нескорених".

7 години тому

На річці Горинь дільничний виявив браконьєра з сітками загальною довжиною близько 400 метрів

Поліцейський вчасно зупинив зловмисника, проте тому таки вдалось виловити більше 80 рибин.

11 години тому

На Хмельниччині СБУ викрила чергову схему ухилення від мобілізації

За даними слідства, голова однієї з районних ВЛК організувала схему вимагання грошових коштів з осіб, які підлягають мобілізації, за визнання…

12 години тому

У Хмельницькому комунальники мають відшкодувати майже 80 000 грн збитків власнику автомобіля, на яке впало дерево

Стягнути з Комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою виконкому Хмельницької міської ради на користь власника автомобіля Mercedes-Benz 69 043…

13 години тому

У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024

14 квітня Хмельницькому відбувся Ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024. У ньому взяли участь 48 учнівських мінікомпаній з 31 закладу професійної…

15 години тому

З добудовою двох нових енергоблоків Хмельницька АЕС стане безпечнішою: чому

На Хмельницькій АЕС наприкінці минулого тижня почали будувати два енергоблоки за американською технологією.

16 години тому