Хмельничани висловлють свої подяки патрульним

11
Фото: @khmelpolice

Про це інформує прес-служба полісменів. 

Сьогодні, до управління патрульної поліції в Хмельницькій області завітав місцевий житель, який 11 липня, на вулиці Проспект Миру 62, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, в якій невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, можливо Daewoo Lanos, сірого кольору, імовірний номерний знак якого ВК, ВХ*19**, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 21101, після чого місце пригоди залишив.

Чоловік звернувся з письмовою заявою до начальника УПП в Хмельницькій області, в якій подякував старшому інспектору відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області Денису Кравчуку, який оперативно розшукав на притягнув до відповідальності особу, що вчинила вище вказану ДТП. Останнім виявився місцевий житель 1997 року народження, який керував транспортним засобом Skoda Fabia.

На 22-річного винуватця ДТП, інспектором складено два протоколи, а саме за статтею 124 (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Водії, пам’ятайте, адміністративна відповідальність є не тільки за вчинення дорожньо-транспортної пригоди без потерпілих, а й за залишення місця ДТП.

Хоч це наша щоденна праця, але патрульним ваша вдячність додає сил та наснаги працювати ще з більшою завзятістю.

Нагадаємо, що поблизу Хмельницького сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне