Хмельниччина: кандидати вітали випускників вишів та вручали дипломи

У Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та в смт Грицеві Шепетівського району випускні й святкові лінійки в навчальних закладах відвідали кандидати в народні депутати. Окремі з них не лише виголошували вітальні промови, а й вручали випускникам вишів дипломи, повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Народний депутат від виборчого округу №192 Олександр Герега, якого Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у цьому ж виборчому окрузі, побував на урочистостях та вручав дипломи випускникам у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії 26 червня.

Написав про це нардеп-кандидат і на своїй сторінці у Facebook:

«Майбутнє держави в руках нашої молоді! Мені було дуже приємно вітати випускників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії із закінченням навчання та одержанням дипломів про вищу освіту».

www.oporaua.org

Кандидат від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №187 Микола Стефанчук на своїй сторінці у Facebook «Слуга народу – Стефанчук Микола – Округ 187» 27 червня повідомив, що

«мав можливість привітати випускників Хмельницького університету управління та права ім. Л. Юзькова із урочистим отриманням дипломів магістрів». За словами спостерігачів ОПОРИ, які також відвідали захід, що відбувся 26 червня, у своєму виступі кандидат зауважив студентам, що «соціальний ліфт Зеленського працює».

www.oporaua.org

Як інформують спостерігачі ОПОРИ, побував на врученні дипломів у зазначеному виші й чинний нардеп від виборчого округу №187 Сергій Мельник, який також зареєстрований кандидатом у депутати в цьому окрузі.

www.oporaua.org

26 червня Сергій Мельник привітав випускників Хмельницького політехнічного коледжу. Відповідна інформація є на сторінці навчального закладу в  Facebook:

«Привітати випускників прийшов і народний депутат, заступник голови бюджетного комітету Верховної ради України Сергій Іванович Мельник. Політехніки зустріли його гучними оплесками, дякуючи за підтримку в законодавчому врегулюванні діяльності закладів фахової передвищої освіти та вагомий внесок у розвиток Хмельницького політехнічного коледжу , що полягав у реалізації проектів капітального характеру, проведенні необхідних ремонтних робіт та переобладнань навчальних приміщень».

www.oporaua.org

Фото зі сторінки «Хмельницький політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка» у Facebook.

Ще один претендент на виборчий округ №187, висуванець ВО «Свобода», депутат Хмельницької міської ради від цієї політичної сили 27 червня взяв участь в урочистій лінійці для випускників-медалістів шкіл міста Хмельницького.

www.oporaua.org

Фото зі сторінки керуючої справами виконкому Хмельницької міської ради Юлії Сабій

Чинний нардеп і кандидат у виборчому окрузі №190 Роман Мацола розповів у Facebook, що 27 червня побував на випуску в Грицівському вищому професійному училищі №38.

www.oporaua.org

Кандидат у народні депутати від партії «Народний Рух України» у виборчому окрузі №193 Дмитро Івахнюк 27 червня в соціальній мережі Facebook написав:

«Випуск 11-го класу військового ліцею та вручення сертифікатів і медалей. А також трішки розказав людям про себе і свою програму 🙂 Відразу знайшлися ті, хто захотіли долучитися до команди. Разом ми переможемо!»

www.oporaua.org

«У контексті таких масових візитів кандидатів на випускні хочу нагадати їм, а також керівництву навчальних закладів, що ще у 2018 році Міністерство освіти і науки України підготувало листа, у якому просило вжити дієвих заходів щодо недопущення у закладах освіти політичної агітації та просування політичного брендингу», – говорить Андрій Попик, координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Хмельницькій області.

У листі Міністерства освіти і науки України «Щодо недопущення політичної агітації у закладах освіти» №1-9/407 від 26.06.2018 р., зазначається: «Міністерство засуджує розміщення будь-якої партійної агітації у закладах освіти, проведення політичних акцій та залучення до них учасників освітнього процесу. Просимо вжити дієвих заходів щодо недопущення у закладах освіти політичної агітації, просування політичного брендингу та використання приміщень закладів освіти для розміщення громадських приймалень».

За коментарями звертайтеся:
Андрій Попик, координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Хмельницькій області
тел.: 097 935 13 90
e-mail: popyk@opora.org.ua
Leave a Comment

Останні новини

34 тисячі гривень штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами на 3 роки — суд покарав водія, що втік після ДТП

Коли правоохоронці розшукали винуватця автопригоди та освідчили в медичному закладі, з'ясувалось, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

15 хв. тому

У Хмельницькому суд стягнув з двох мешканців приватної оселі понад 350 тисяч гривень боргу за електроенергію

Хмельницький міськрайонний суд задовольнив позов ТОВ «Хмельницькенергозбут» та ухвалив стягнути на користь підприємства в солідарному порядку з двох мешканців приватної…

24 хв. тому

Внаслідок обстрілу пошкоджено шість приватних житлових будинків

Внаслідок сьогоднішньої ворожої атаки маємо пошкодження 6 приватних житлових будинків в громадах області та приміщення басейну дитячого табору. Пошкоджено вікна…

2 години тому

З початку року 242 мешканця Хмельниччини отримали ваучер на навчання

Ваучер - документ встановленого зразка, який видається особам певних категорій для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою…

3 години тому

На Хмельниччині було збито три російські цілі

Уночі 29 березня у Хмельницькій області під час повітряної тривоги, яка розпочалась о 00:30, було чути звуки вибухів.

5 години тому

Територіальній громаді повернуто земельну ділянку водного фонду, розташовану в межах прибережної захисної смуги

За результатами розгляду позову Окружної прокуратури міста Хмельницького суд скасував рішення Бахматовецької сільської ради про передачу у приватну власність земельної…

21 годину тому