Хмельницька філія ДонНУ випустила перших магістрів рівня МБА

10 червня відбувся перший випуск хмельничан –  магістрів Донецького національного університету імені Василя Стуса, які навчалися на базі  Хмельницької філії ДонНУ імені Василя Стуса «Бізнес-інноваційний центр «ДонНУ-Поділля» за  освітньою програмою  «Бізнес-адміністрування».

Протягом  двох років здобувачі  вдосконалювали  свої знання з адміністрування та управління бізнесом, формування бізнес-стратегій, інвестиційного менеджменту, ділової етики, управління бізнес-конфліктами, підприємницьких інновацій та лідерства у бізнесі.

Із завершенням навчання та отриманням дипломів магістра випускників привітав ректор Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист  України Роман Гринюк. Він наголосив, що випускники завершили своє навчання у рік, коли ДонНУ імені Василя Стуса виповнюється 83 роки!

«Це – роки підйомів та тяжких випробувань, які тільки зміцнювали нас і надали впевненості та незламності духу. Ми пишаємось, що серед наших випускників є три Герої України – Василь Семенович Стус – поет, Володимир Павлович Шевченко – академік, Віктор Сергійович Смирнов – параолімпієць і велика когорта вчених, вчителів, громадських діячів, економістів, юристів, які формують сьогодення нашої країни», – сказав Роман Гринюк.

Ректор висловив упевненість, що тепер ми будемо пишатися і сьогоднішніми випускниками,  які опанували спеціальність найвищого рівня МБА у Хмельницькій області, і які є нашим  майбутнім.

Привітав випускників також  директор Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації Олег  Фасоля, який зазначив, що європейський вибір України відкриває нові перспективи співробітництва з розвинутими країнами, надає можливості економічного розвитку, зміцнення позицій України у світовій системі міжнародних відносин, і це – найкращий спосіб реалізації національних інтересів. Тому надзвичайно важливо  зараз здійснювати підготовку  висококваліфікованих фахівців даної спеціальності, які б усвідомлювали значущість інноваційної діяльності та екологізації виробництва для розвитку економіки, володіли б необхідними знаннями та навичками і оперативно реагували на нагальні потреби підприємств в активізації інноваційних процесів.  Саме такими стали сьогоднішні  випускники – високопрофесійними  спеціалістами-практиками, особистісний розвиток і кар’єрне зростання яких відповідає високим інтелектуальним та академічним стандартам.

Фото: Хмельницька філія ДонНУ ім.В.Стуса

Приємно зауважити, що серед 14 випускників-магістрів 7 отримали диплом з відзнакою.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

4 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

5 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

3 дні тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

3 дні тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

3 дні тому