Хмельницькі поліцейські спільно з колегами із міграційної служби затримали нелегала з багатим кримінальним минулим

Громадянин Туркменістану раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і після виходу із місць позбавлення волі мав намір залишитись в Україні і продовжити злочинну діяльність.

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби затримали його і доправили в пункт тимчасового перебування іноземців з перспективою подальшого видворення за межі країни.

43-річний громадянин Туркменістану починаючи з 1998 року неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини та злочини, пов’язані з наркотиками. У кримінальному середовищі мав статус «бродяги». 

Оперативники карного розшуку отримали інформацію про те, що після звільнення із місць позбавлення волі громадянин Туркменістану має намір залишитись в Україні нелегально та продовжити злочинну діяльність. 

Тож на підставі зібраних поліцейськими матеріалів за поданням Управління Державної міграційної служби Хмельницьким міськрайонним судом прийнято рішення про затримання чоловіка та поміщення його до пункту тимчасового перебування іноземців для офіційного встановлення особи, так як у нелегала не було жодних документів, що посвідчують особу. 

Порушника міграційного законодавства зустріли прямо на виході із Райківецької виправної колонії та доправили до ПТПІ. У подальшому громадянина Туркменістану буде видворено за межі України. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому