Хмельницький: біля нового спортмайданчика у школі №1 просіла плитка

Новенький спортивний майданчик у школі №1 відкрили 17 вересня. Про це розповів у своєму Facebook міський голова Олександр Симчишин.

Призначений майданчик для гри у мініфутбол, баскетбол, гандбол та теніс. Як зазначив міський голова, будівництво тривало з труднощами, адже територія для розміщення майданчика була невеликою. Також тут прокладено багато мереж.

За даними системи електронних закупівель Prozorro, облаштування майданчика обійшлося у 629 286 гривень. Виконавцем робіт є приватне підприємство «Люкс Інстал». До слова, ця фірма протягом останніх двох років будувала або ремонтувала вісім майданчиків для установ міської ради, не враховуючи школу №1.

З моменту відкриття нового майданчика не минуло й місяця, а поряд із ним вже просіла плитка. Фото виклав на своїй сторінці у Facebook Володимир Чернух. На світлинах видно, що просіла не тільки плитка, й ґрунт поряд, а разом із ним і спортивні тренажери.

Володимира Чернуха

Про те, чому так сталося, ми запитали у директора школи №1 Олени Броварської. За її словами, винні у всьому працівники «Хмельницькводоканалу», які не ущільнили ґрунт після прокладання труби. На цей момент просідання усунули коштом комунального підприємства.

Прессекретар «Хмельницькводоканалу» Сергій Буряківський підтвердив журналістам vsim.ua, що ґрунт у місці просідання був ущільнений недостатньо. Тому працівники підприємства усунули просідання:

Там дійсно провалилася земля, наші працівники зробили підсипання, так, щоб не було просідання в подальшому. Також поставили тренажери таким чином, щоб вони не падали, — розповів Сергій Буряківський.

Джерело: vsim.ua

 

Leave a Comment

Останні новини

Суд оштрафував члена ВЛК, якого зловили на хабарі у 1500 доларів

Ярмолинецький районний суд виніс вирок члену військово-лікарської комісії Олександру Кулаю за вимагання й отримання хабаря від військовозобов’язаного: призначив йому 68…

7 години тому

Завдали близько 20 ножових поранень: на Хмельниччині за вбивство з особливою жорстокістю перед судом постане двоє зловмисників

Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області вже завершили досудове…

8 години тому

Браконьєрство під час нересту: на Кам’янеччині водні поліцейські виявили чергових порушників

Своїми діями зловмисники завдали шкоди навколишньому середовищу на суму понад 200 тисяч гривень.

12 години тому

На Хмельниччині затримали чоловіка, який стріляв у патрульних

Подія сталась 23 квітня близько 21:15 години в селі Нігин Гуменецької громади.

14 години тому

У Хмельницькому суд оштрафував ексчиновницю, яку вимагала у подружжя 5000 доларів хабара за сприяння у всиновленні дитини

Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок екс-начальниці Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніні Магур за зловживання службовим становищем.

16 години тому

Зрізав понад три десятки дерев на території природно-заповідного фонду – судитимуть жителя Кам’янеччини

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 47-річного жителя Кам’янеччини за фактом незаконної порубки лісу на території…

16 години тому