Хмельницький суд заочно арештував турка, якого оголосили в міжнародний розшук

Хмельницький міськрайонний суд заочно обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для громадянина Туреччини і приватного підприємця, підозрюваного в ДТП, в якому загинула 11-річна дівчина-пішохід Софія Чорнобай. Інформує НГП.

Про це свідчить ухвала суду від 7 листопада.

За даними досудового розслідування, 19 жовтня близько 13 години 25 хвилин автомобіль MercedesBenz E220, яким керував турок, на вулиці Старокостянтинівське шосе у Хмельницькому допустив зіткнення з мотоциклом. У результаті ДТП мотоцикл відкинуло на правий тротуар, де стояла неповнолітня дівчина. Після її госпіталізації до Хмельницької обласної лікарні вона померла від отриманих травм.

Водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді переломів ребер, перелому лопатки, з якими госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Разом з тим, громадянин Туреччини 21 жовтня втік за межі країни. 25 жовтня суд надав дозвіл на його затримання.

5 листопада турка оголошено в міжнародний розшук, здійснення якого доручено сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП в Хмельницькій області.

Ухвала суду про заочно арешт діє до 19 грудня 2019 року включно. Після затримання підозрюваного його буде доставлено до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м`який запобіжний захід.

Наразі під цілодобовим арештом до 19 грудня перебуває інший учасник ДТП, водій мотоцикла.

Санкція ч.2 ст.286 КК Україниза якою проходять двоє фігурантів ДТП, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

1 день тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

2 дні тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 дні тому