Колишній воєнком Хмельниччини загинув під час бойового зіткнення

Про загибель полковника Володимира Возного повідомив голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

“Сьогодні, близько 10.00 у бойовому зіткненні на Запорізькому напрямку в результаті бомбового удару загинув полковник Володимир Возний, колишній керівник Хмельницького обласного ТЦК та СП. Володимиру назавжди 45”, – написав Сімашкевич.

Володимир Возний народився на Дунаєвеччині, вищу освіту здобував у Кам’янці-Подільському та Києві. Служив у 128-й окремій механізованій дивізії та в 50 окремому інженерно-саперному батальйоні. У 2014 році брав участь у неоголошеній війні на Донбасі. Має відзнаки Збройних сил України. З 2006 року очолював різні відділення військових комісаріатів на Хмельниччині. До того, як обійняти посаду начальника Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Володимир Возний з 2015 року очолював військовий комісаріат у Кам’янці-Подільському.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У боях з російськими окупантами загинуло семеро військовослужбовців з Хмельниччини

У Шепетівській громаді повідомили про загибель внаслідок артилерійського обстрілу 17.05.2024 року водія кулеметного відділення кулеметного взводу Солодчука Олександра Анатолійовича, 25.06.1982 року…

2 години тому

В Старокостянтинові поліція та СБУ викрили торговця боєприпасами

Поліцейські Старокостянтинова спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області викрили місцевого мешканця, який підозрюється у збуті боєприпасів.

2 години тому

На Хмельниччині у водоймах виявили тіла двох чоловіків

Упродовж минулої доби, 20 травня, у водоймах Хмельниччини потонуло двоє людей. Наразі усі обставини загибелі чоловіків встановлюють правоохоронці.

2 години тому

Атомниками з ХАЕС закуплено ще одну партію з «Рою дронів» для ЗСУ

За частину винагороди працівників ХАЕС за підсумками роботи за 2023 рік волонтери Хмельницької АЕС придбали 9 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T,…

5 години тому

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

9 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

12 години тому