Красилівщина: молодик зарізав батька двох дітей (відео)

У селищі на Хмельниччині любовна драма закінчилася жорстоким вбивством батька двох дітей.

Після розлучення Анатолій дозволив жити колишній дружині у своєму будинку. Те, що чоловік регулярно приходив у гості нікого не дивувало. З екс-дружиною та її нинішнім кавалером Анатолій частенько випивав.

Того фатального вечора колишній чоловік залишився на ніч. Вранці Броніслава зателефонувала до поліції і повідомила про те, що Анатолій помер уві сні. Незрозуміло тільки, яким чином чоловік примудрився при цьому отримати ножове поранення.

Сусіди розповіли, що чоловіки Броніслави між собою не ладили, іноді між ними навіть відбувалися бійки. Відомо, що у Броніслави та Анатолія – двоє дітей.

Джерело: Надзвичайні новини

Leave a Comment

Останні новини

Комунальне підприємство відшкодує понад 1,2 млн грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позови Волочиської окружної прокуратури про стягнення з комунального підприємства шкоди, завданої довкіллю внаслідок незаконної порубки…

11 години тому

Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про…

11 години тому

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

12 години тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

13 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

15 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

16 години тому