Мешканець Кам’янця-Подільського загинув, впавши зі скелі в Дністер

За інформацією оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області, 7 листопада надійшло повідомлення, що в районі села Лука Врублівецька впав зі скелі в річку Дністер рибалка й зазнав важких травм.

Крім цього, свідки події самостійно допомогти йому не в змозі через велику висоту скель та неможливість вийти до берега.

На місце події було направлено водолазно-рятувальне відділення №4 для транспортування постраждалого до берега.

Як згодом з’ясувалося, рибалка від отриманих травм загинув на місці. Загиблим виявився чоловік, 1964 р.н., мешканець Кам’янця-Подільського.

Leave a Comment

Останні новини

Комунальне підприємство відшкодує понад 1,2 млн грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позови Волочиської окружної прокуратури про стягнення з комунального підприємства шкоди, завданої довкіллю внаслідок незаконної порубки…

10 години тому

Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про…

10 години тому

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

11 години тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

12 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

14 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

15 години тому