Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 ДТП, у яких 1 людина загинула і 10 травмувалися

На жаль, досить аварійним на Хмельниччині виявився вівторок 15 вересня. В області сталося 4 ДТП із потерпілими, у яких 1 людина загинула і 10 травмувалися. Зважаючи на це, поліцейські вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху і берегти власне життя та життя оточуючих.

Найважчими були ДТП у м. Нетішин, унаслідок якої загинув 23-річний мотоцикліст, а також автопригода у передмісті Хмельницького за участю рейсового автобуса та легкового автомобіля із 8-ма травмованими.

Крім того, було задокументовано ще 2 ДТП із потерпілими у Полонному та Хмельницькому районі.

Так, 15 вересня близько 13.05 години в м. Полонне по вулиці Данила Галицького, поблизу магазину «Настя», 52-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Део Ланос», скоїв наїзд на 73-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку і почав повертати.

У результаті ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Полонської центральної районної лікарні.

Цього ж дня близько 18.30 години в с. Ружичанка Хмельницького району 41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Лагуна», скоїв наїзд на 54-річну жінку, яка перетинала дорогу в невстановленому місці.

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Їй надали медичну допомогу без госпіталізації. 

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

3 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

3 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

4 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

5 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

7 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

8 години тому