На ділянці шляху М-30-01 Західний під’їзд до Хмельницького став безпечнішим

З метою підвищення безпеки дорожнього руху, 21 вересня, виконано аварійно-ремонтні роботи на ділянці автошляху М-30-01 Західний під’їзд до міста Хмельницького, а саме – на перехресті зі світлофорним регулюванням вул. Львівське шосе та вул. Сонячна.
 
Бригадою підрядника здійснено фрезерування пучин, напливів та місць утворення сітки тріщин, які з’явились внаслідок значної інтенсивності руху великовагового транспорту за високих температур літнього періоду.
 
Дефекти покриття було впродовж дня ліквідовано гарячою асфальтобетонною сумішшю.
 
За планами Служби відновлення у Хмельницькій області на даній ділянці передбачено виконання робіт з капітального ремонту, однак в зв’язку із неспровокованою агресією рф проти України, масштабне відновлення дорожньої мережі Хмельниччини неможливе через обмежене фінансуванням та спрямування усіх грошових активів на забезпечення потреб оборони.
 
Тому намагаємося підтримувати на достатньому рівні експлуатаційні характеристики покриття доріг державного значення регіону в рамках експлуатаційного утримання.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Працівники Хмельницької міської ради передали 40 FPV-дронів захисникам

Працівники Хмельницької міської ради підтримують своїх колег, які стоять на захисті України. Зокрема, цього тижня передали 40 FPV-дронів підрозділу, в…

2 дні тому

До 9 років за гратами засуджено жительку Шепетівщини, яка вбила чоловіка

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури судом визнано винною 41-річну жительку Шепетівщини в умисному вбивстві.

2 дні тому

У Хмельницькому до 9 років ув’язнення засуджено «закладчика»-гастролера з Полтавщини

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP.

2 дні тому

“ХАЕС не повторить сценарій Чорнобильської, бо вона найбезпечніша з усіх”: експертка з безпеки АЕС

Аварії на Чорнобильській АЕС та Фукусімській АЕС зробили великий внесок у підвищення радіаційної безпеки на всіх світових електростанціях.

2 дні тому

В рамках Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну» висаджено 50 дубів

25 квітня 2024 року працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області доєднались до Всеукраїнської еко-акції «Шевченко єднає Україну». 

3 дні тому

Підприємство використовувало водосховище площею понад 250 га не маючи на це правовстановлюючих документів

На Хмельниччині судом повернув у розпорядження громади земельну ділянку водного фонду вартістю 1 млрд 661 млн грн.

3 дні тому