На фронті загинув підполковник ЗСУ з Хмельниччини

У Теофіпольській громаді повідомили про загибель 21 січня 2024 року жителя села Святець, підполковника Збройних Сил України, Рендюка Олега Леонідовича,  1988 року народження.

Отримавши офіцерське звання, Олег Рендюк з 2010 року присвятив  себе Збройним Силам України. З 2014 року  приймав участь у боях на Сході України. За проявлену мужність та стримування російської агресії нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ст.

З 2019 року Олег Леонідович служив у Теофіпольському районному військовому комісаріаті на посаді заступника військового комісара. З минулого року Олега Рендюка призначено першим заступником командира 10-ї гірсько – штурмової бригади.

Підполковник ЗСУ Олег Леонідович Рендюк назавжди залишиться в наших серцях, як відданий захисник і чудова людина, пишуть у громаді.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

1 день тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

2 дні тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 дні тому