На Кам’янеччині задокументовано 428 порушень карантинних заходів

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

З 30 жовтня Хмельниччина увійшла до червоної зони карантину. Тому поліцейські Кам’янець-Подільського районного управління поліції та підпорядкованих підрозділів активно проводять профілактичну роботу та роз’яснюють громадянам вимоги карантину та відповідальність за їх невиконання.

Зрозуміло, що карантинні обмеження створюють незручності для громадян, але задля спільного подолання небезпечного вірусу, всі ми просто зобов’язані дотримуватись встановлених карантинних заходів.

Оскільки не всі громадяни погоджуються дотримуватись встановлених вимог карантину, поліцейські Кам’янеччини з моменту входження Хмельниччини до «червоної карантинної зони» задокументували по району вже 428 фактів порушень, передбачених ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські попереджають, що рейдові групи продовжують працювати та перевіряти на факт дотримання карантинних заходів як громадян, так і об’єкти торгівлі, громадського харчування, пасажироперевізників тощо. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне