На Кам’янеччині засудили місцевого жителя, який намагався уникнути покарання за нетверезе кермування

Нагадаємо, у лютому 2021 року працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ у взаємодії зі cлідчим відділом Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва місцевої прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.
 
Місцевий житель намагався уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння і вирішив підкупити заступника начальника відділення №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області, запропонувавши йому 7 тисяч гривень.
 
Поліцейський одразу після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво. 24 лютого після передачі неправомірної вигоди правоохоронцю горе-водія затримали.
 
Спочатку матеріали кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України розглядав Новоушицький районний суд. Він визнав кам’янчанина винним і присудив йому 25 з половиною тисяч гривень штрафу.
 
Сторона обвинувачення не погодилась із цим рішенням і подала апеляцію. Апеляційний суд Хмельницької області скасував рішення суду першої інстанції і ухвалив новий вирок — 4 роки позбавлення волі.
Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

16 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

17 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

18 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

19 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

22 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

22 години тому