На Хмельниччині дільничний офіцер поліції затримав зловмисника, який пограбував 88-річну пенсіонерку

Події мали місце вчора, 25 червня, в селі Губча Старокостянтинівського району. Близько 12.40 години місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зайшов у будинок до 88-річної односельчанки і викрав з кухні 200 гривень та мобільний телефон.

Господиня побачила зловмисника і, схопивши його за одяг, намагалась зупинити. Проте грабіжник відштовхнув стареньку та, погрожуючи розправою, втік з місця події.

Потерпіла поскаржилась онучці, яка і зателефонувала до поліції. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Буквально за годину зловмисника розшукав і затримав дільничний офіцер поліції.

Злодію вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. До речі, чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки.

Наразі слідчі дії тривають. Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Leave a Comment

Останні новини

В лісах Хмельниччини виявили червонокнижного кота

На Хмельниччині лісівники виявили рідкісного лісового кота, який потрапив у фотопастку. Його розміри більші за домашнього. За результатами зимового обліку тварин на…

2 години тому

У 5 закладах Хмельниччини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку у світі кожна 10 дитина народжується передчасно.

2 години тому

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

3 години тому

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

21 годину тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

22 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

23 години тому