На Хмельниччині на згарищі після пожежі виявили тіло чоловіка

За добу на Хмельниччині тричі горіло на території приватних домоволодінь, одна людина загинула, повідомили у ДСНС Хмельниччини.

Повідомлення про перше займання надійшло до рятувальників 16 січня о 07:33. Зайнялося в житловому будинку у селі Богданівці Хмельницького району. Надзвичайники ліквідували пожежу, врятувавши людську оселю.

Цього ж дня, о 07:50 до Служби порятунку звернулися люди та повідомили, що в с. Юхимівці спалахнуло в квартирі приватного домоволодіння. Вогонь ліквідували рятувальники 4 Державної пожежно-рятувальної частини та бійці місцевої пожежної команди селища Наркевичі. На жаль, під час гасіння, на згарищі виявили тіло 42-річного чоловіка. Ймовірно зайнялося через потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Вже 17 січня старокостянтинівські рятувальники гасили займання в господарчій споруді в с. Самчики. Через пізнє повідомлення, на момент приїзду перших підрозділів вогонь охопив площу майже 40 кв. м. Ймовірно, зайнялося через коротке замикання електричної мережі.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

2 дні тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

2 дні тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

2 дні тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

2 дні тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

2 дні тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

2 дні тому