На Хмельниччині під час пожежі загинула пенсіонерка

На Хмельниччині під час пожежі загинула пенсіонерка
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Про подію повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Трагедія сталась у Ярмолинецькому районі.

На місце події негайно направлено чергове відділення рятувальників 22-ї державної пожежно-рятувальної  частини. ФОТО: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Так, сьогодні, 7 січня о 10:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу  житлового  будинку в с. Нове Село на  Ярмолинеччині.

На місце події негайно направлено чергове відділення рятувальників 22-ї державної пожежно-рятувальної  частини. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено  житловий будинок на площі 20 кв. м. В складі ланок газодимозахисної служби надзвичайники одразу приступили до гасіння.

На Хмельниччині під час пожежі загинула пенсіонерка

Висока задимленість ускладнювала роботу рятувальників. ФОТО: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Під час проведення розвідки та гасіння пожежі в одній  із  кімнат  будинку вогнеборці виявили  бездиханне  тіло  80-річної жінки. Пожежу локалізовано об 11:05, ліквідовано об 11:12.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів.

Нагадаємо, що 5 січня на Дережнянщині загинув чоловік. Трагедія сталась у селі Макарово. Зранку, о 08:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку. На місце події прибуло чергове відділення рятувальників місцевої пожежної команди с. Майдан-Чернелівецький. Під час розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 47-річного власника оселі без ознак життя. Ймовірна причина пожежі – необережність господаря під час паління.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне