На Хмельниччині підприємця засуджено за незаконне використання фірмових знаків відомих брендів спортивного одягу

Працівниками галузевого відділу прокуратури області у суді доведено вину фізичної особи-підприємця у вчиненні злочину в сфері господарської діяльності. Займаючись виготовленням та реалізацією швейних виробів, чоловік без спеціального дозволу власників використовував фірмові знаки відомих світових брендів спортивного одягу.

Аби надати виготовленому спортивному одягу вигляду оригінальної продукції, в швейних цехах у смт Віньківці та обласному центрі, за допомогою найманих працівників, застосовуючи кліше, підприємець наносив на неї відповідні знаки.

У подальшому продукція реалізовувалась, у тому числі і на місцевому ринку.

Такими діями власникам знаків завдано збитків на суму 365 тис грн.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, вчиненому службовою особою з використанням службового становища, що завдало матеріальної шкоди у великому розмірі).

Вироком Хмельницького міськрайонного суду, в межах санкції вказаної статті, засудженому призначено покарання у виді штрафу в розмірі 221 тис грн.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Нагадаємо, що cтоличний суд засекретив ухвалу про затримання підозрюваної екс-депутатки Оксани Кольгофер. Однак текст самої ухвали засекречено, згідно з пунктом чотири частини першої статті 7 Закону України “Про доступ до судових рішень”. Разом з тим, з ухвали Київського апеляційного суду від 11 березня стало відомо, що захисник Денис Шкаровський добивався скасування ухвали суду першої інстанції щодо надання дозволу на затримання пані Кольгофер. Однак апеляційний суд заявив, що ухвала про дозвіл на затримання, оскарженню не підлягає. І відмовив у відкритті апеляційного провадження.

Leave a Comment

Останні новини

Українців закликають підвісити паски для мешканців прифронтових територій до Великодня

Ініціатива “Поділись теплом Великодня” покликана об'єднати українців навколо традиції випікання пасок та розділити свято Великодня разом з людьми із прифронтових…

33 хв. тому

Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується

Висновок про стан здоров’я, зокрема довідка від нарколога і психіатра, — обов’язковий і відповідальний етап на шляху людей, які хочуть…

1 годину тому

В лісах Хмельниччини виявили червонокнижного кота

На Хмельниччині лісівники виявили рідкісного лісового кота, який потрапив у фотопастку. Його розміри більші за домашнього. За результатами зимового обліку тварин на…

3 години тому

У 5 закладах Хмельниччини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку у світі кожна 10 дитина народжується передчасно.

4 години тому

Двоє ветеранів з Хмельниччини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади

2 ветеранських бізнеси з Хмельниччини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду.

5 години тому

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

23 години тому