На Хмельниччині поліцейські-кінологи провели майстер-клас для колег з усієї Західної України

Фахівці кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області провели практичний майстер-клас для працівників установ виконання покарань та слідчих ізоляторів. Захід відбувся на базі Шепетівської виправної колонії. Про це повідомляє сайт правоохоронців.

hm.npu.gov

hm.npu.gov

Майстер-клас відбувся в рамках масштабних навчань та за сприяння начальника кінологічного центру ГУНП Олексія Дяка, начальника кафедри кінологічного факультету охорони та захисту Державного кордону України Національної академії Державної прикордонної служби України Анатолія Афанасьєва, начальника управління ДКВС міжрегіонального управління Сергія Лисака та особовий склад виправних установ.

hm.npu.gov

Поліцейські навчали колег-правоохоронців пошуку заборонених предметів та речовин та затриманню небезпечних злочинців за допомогою службових собак.

hm.npu.gov

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські затримали шахрая-гастролера, який ошукав 74-річного пенсіонера на 75 тисяч гривень. Повіривши в історію про те, що його син у ДТП важко травмував людину і на її лікування потрібні чималі гроші, пенсіонер віддав 20-річному зловмиснику 75 тисяч гривень. Проте шахрайство вчасно виявили і працівники Південно-Західного відділення поліції затримали шахрая. Ввечері 13 березня до Південно-Західного відділення поліції надійшло повідомлення від 74-річного місцевого жителя про те, що він став жертвою шахраїв. Близько 19.30 години до пенсіонера зателефонувала невстановлена особа, яка видавала себе за сина потерпілого, та повідомила, що в ДТП він важко травмував людину, і щоб не було проблем, на лікування потрібно передати чималі кошти. Потім до потерпілого приїхав молодий чоловік, якому той віддав 75 тисяч гривень.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

16 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

16 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

17 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

17 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

20 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

20 години тому