На Хмельниччині поліцейські за годину розшукали загубленого малюка

У Хмельницькому працівники поліції упродовж години розшукали 5-річного хлопчика, який загубився, доки мама купувала в аптеці ліки.

 Вранці 25 червня на лінію 102 надійшло повідомлення від 43-річної мешканки обласного центру про те, що під час прогулянки по вулиці Інститутській зник її малолітній син. Катаючись на самокаті, хлопчик розбив коліно і мати зайшла до аптеки, аби купити антибактеріальний препарат. Доки жінка була зайнята вибором та розрахунком на касі, дитина зникла.

Правоохоронці задіяли усі можливі сили та засоби на пошуки малюка: оглядали двори, підвали, горища, опитували перехожих та працівників закладів довкола. За допомогою відео з камер спостереження вдалося з‘ясувати, у якому напрямку подався хлопчик. Виявилося, що він самотужки сів у тролейбус і проїхав декілька зупинок, після чого вийшов і заховався у велелюдному холі однієї із держустанов. Отриману інформацію передали патрульним, які знаходилися неподалік, і вони повернули малюка матері.

Поліція Хмельниччини закликає усіх громадян! Якщо ви бачите десь малолітню дитину без супроводу дорослих — не будьте байдужими, повідомляйте поліцію, адже саме ваш дзвінок, можливо, врятує їй життя!

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

2 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

4 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

6 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

22 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

22 години тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

1 день тому