На Хмельниччині поліцейські затримали жінку, яка важко поранила свого чоловіка

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення. Наразі слідчі дії тривають.

Подія трапилась вчора, 28 грудня, близько 20.00 години в с. Томашівка на Дунаєвеччині. До поліції надійшло повідомлення від 41-річного місцевого жителя про те, що по вулиці Підлісній він виявив із тілесними ушкодженнями свого 47-річного сусіда. Поранений чоловік босоніж, роздягнений прибіг до заявника з проханням про допомогу, після чого одразу ж знепритомнів.
 
Слідчі встановили, що близько 19.00 години чоловік отримав ножове поранення під час спільного розпивання спиртних напоїв зі своїми тещою та дружиною. В ході раптово виниклого конфлікту жінки виштовхали чоловіка на вулицю. Намагаючись потрапити до будинку, він розбив палицею вікно та спробував залізти всередину. В цей час дружина схопила ніж, який лежав на підвіконні, і поранила чоловіка. 

34-річну дружину потерпілого поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення КНП «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня», його стан лікарі оцінюють як критичний.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

13 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

14 години тому

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

18 години тому

На Летичівщині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з могили полеглого захисника

За наругу над могилою 39-річному зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.

18 години тому

Прокурори відстояли покарання для жителя Летичева, який вкрав у пенсіонерки усі заощадження

У січні цього року судом визнано винними 24-річного мешканця смт Летичів у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, в особливо…

20 години тому

Фінансування ЗСУ з місцевих бюджетів: допомога фронту чи нецільове використання коштів?

Чинне законодавство передбачає три способи допомоги ЗСУ за рахунок коштів місцевих бюджетів.

21 годину тому