На Хмельниччині попрощались з військовим Тимуром Самолюком

У селі Чорна, що на Хмельниччині, попрощались з військовим стрільцем Тимуром Самолюком. Він загинув 27 грудня 2023 року під час мінометного обстрілу на Запорізькому напрямку.

Про це повідомили у Чемеровецькій селищній територіальній громаді.

“Із зони бойових дій “на щиті” у село Чорна повертається загиблий військовослужбовець Самолюк Тимур Васильович. Поділяємо біль втрати та сумуємо усією громадою. Просимо мешканців населених пунктів Чемеровеччини живим коридором зустріти Героя-захисника”, — йдеться у повідомленні.

За їхньою інформацією, Тимур Самолюк закінчив Чорнянську загальноосвітню школу I-III ступенів. Працював на різних роботах у Кам’янці-Подільському. Останні роки проживав за межами України, після чого повернувся додому. В лютому 2023 його мобілізували у стрілецький батальйон Збройних сил України.

Як повідомляють у Чемеровецькій селищній територіальній громаді, Тимуру Самолюку було 40 років. У нього залишилися батько, брат та дві сестри.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

23 години тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 день тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

1 день тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

1 день тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

1 день тому