На Хмельниччині працівники поліції перевірили та відпрацювали 155 гральних закладів

Працівники управління стратегічних розслідувань спільно з колегами з Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області провели масштабне відпрацювання, у ході якого перевірили 155 гральних закладів.

hm.npu.gov.ua

Рейди з виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу проводились на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2019 р. № 1325-р «Про протидію гральному бізнесу» та доручення міністра внутрішніх справ України. Як повідомив начальник ГУНП в Хмельницькій області Анатолій Щадило, з цією метою були створені мобільні групи з числа працівників управління стратегічних розслідувань, слідчих та представників обласного апарату і територіальних підрозділів ГУНП в Хмельницькій області.

hm.npu.gov.ua

На даний момент жоден гральний заклад на Хмельниччині не функціонує. Обладнання, яке використовувалось для здійснення грального бізнесу, вивезене з приміщень. Спільно з органами місцевої влади проведений демонтаж вивісок, відповідної зовнішньої реклами, прибрані всі інформаційні стенди, які інформували про діяльність закладів. Мобільні групи продовжують проводити превентивні заходи щодо запобігання відновленню роботи гральних закладів. Також усі екіпажі поліції охорони, управління патрульної поліції, які заступають на службу, групи реагування патрульної поліції у районах націлені на моніторинг та контроль ситуації у цій сфері.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

2 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

5 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

5 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

7 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

8 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

8 години тому