На Хмельниччині причеп зі смолою, відірвавшись від вантажівки, спровокував ДТП

Працівники Шепетівського відділу поліції з‘ясовують обставини ДТП за участю цистерни-причепу та легкового автомобіля «Форд», в результаті якої постраждало дві людини.

Аварія сталася 21 червня вранці у Шепетівському районі на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів». Під час руху автомобіля «ЗІЛ», яким керував 37-річний шепетівчанин, від транспортного засобу відчепився причіп-цистерна зі смолою. Цистерна виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з автомобілем «Форд Транзит» під керуванням 36-річного мешканця Шепетівки. 

В результаті ДТП водій автомобіля та його 32-річний пасажир отримали тілесні ушкодження й були доставлені до травматологічного відділення Шепетівської райлікарні. 

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яку керують транспортними засобами». Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

З 1 травня стартує запис дітей до першого класу у Хмельницькій громаді

З 1 по 31 травня у Хмельницькій громаді триватиме запис дітей до першого класу. Упродовж місяця батьки мають зареєструватись на електронній платформі…

4 години тому

На Летичівщині поліцейські оголосили підозру чоловікові, який викрав квіти з могили полеглого захисника

За наругу над могилою 39-річному зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі.

4 години тому

Прокурори відстояли покарання для жителя Летичева, який вкрав у пенсіонерки усі заощадження

У січні цього року судом визнано винними 24-річного мешканця смт Летичів у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, в особливо…

5 години тому

Фінансування ЗСУ з місцевих бюджетів: допомога фронту чи нецільове використання коштів?

Чинне законодавство передбачає три способи допомоги ЗСУ за рахунок коштів місцевих бюджетів.

6 години тому

На Хмельниччині жінка вилізла на телевежу, аби вчинити самогубство: її врятували патрульні

30 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що місцева жителька вилізла на телевежу та має намір вчинити непоправне.

7 години тому

У пасхальну ніч на Хмельниччині діятиме комендантська година

Відповідний наказ підписав Сергій Тюрін. Відповідно до нього, у ніч з суботи 4 травня на неділю 5 травня комендантська година…

21 годину тому