На Хмельниччині суд прийняв перше в області рішення щодо притягнення до відповідальності за вчинення булінгу

На Хмельниччині суд прийняв перше в області рішення щодо притягнення до відповідальності за вчинення булінгу
Фото: life.pravda.com.ua

28 лютого Нетішинський міський суд прийняв перше в Хмельницькій області рішення щодо притягнення до адміністративної відповідальності особи за вчинення булінгу.

Булером виявився старшокласник однієї із місцевих шкіл, а потерпілим — його вчитель. Булінг проявлявся у систематичних образах та психологічному тиску зі сторони учня.

Підлітка визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд зобов’язав матір неповнолітнього сплатити штраф у розмірі 850 гривень.

Працівники поліції закликають громадян не замовчувати подібні випадки. Пам’ятайте — булінг боїться розголосу!

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який підрізав 41-річного чоловіка. Пперебуваючи напідпитку, 39-річний затриманий зайшов до своєї колишньої дружини. Між ним та теперішнім чоловіком жінки виник конфлікт, в ході якого зловмисник схопив розкладного ножа і декілька разів вдарив потерпілого в тулуб. Один удар в черевну порожнину виявився проникаючим. Чоловіка терміново госпіталізували до районної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне