На Хмельниччині вогнеборці загасили пожежу житлового будинку (ВІДЕО)

1 січня о 18:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Жучківці Хмельницького району. Як повідомляє прес-служба рятувальників, загиблих на пожежі виявлено не було.

Негайно на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної команди с. Малиничі. На той момент площа пожежі сягнула 45 кв.м. Через віддаленість джерел водопостачання до місця пожежі додатково було направлено чергові відділення 1 та 4 Державних пожежно-рятувальних частин.

km.dsns.gov

km.dsns.gov

Завдяки професійним та злагодженим діям, вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння о 18:29, та о 18:33 остаточно його ліквідувати, не допустивши перекидання вогню на сусідні будівлі.

km.dsns.gov

Причина пожежі наразі з’ясовується. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Нагадаємо, що на Хмельниччині 31 грудня вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж. В м. Кам’янець-Подільський о 14:49 виникла пожежа автомобіля на вул. Огієнка. Пожежу ліквідовано силами 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Причину загоряння з’ясовують фахівці. Вже о 23:21 виникла пожежа приватної господарчої будівлі у с. Княжпіль Кам’янець-Подільського району. Причина пожежі – встановлюється. Ліквідовувати пожежу довелось знову ж таки вогнеборцям 5 ДПРЧ. Через півгодини – о 23:55 вогнеборцям довелося мчати на вул. Степана Бандери у Хмельницькому. Там, через необережне поводження з вогнем, загорілось сміття. Чергове відділення рятувальників 37 ДПРЧ швидко впоралось із загорянням. Пожежа житлового будинку виникла у обласному центрі на вул. Старокостянтинівське шосе. Повідомлення про загоряння, що виникло, ймовірно, через порушення правил при експлуатації електропобутових приладів, надійшло до Служби “101” о 23:58. Пожежу ліквідували бійці 37 ДПРЧ.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому