На Хмельниччині заборгованість із зарплати становить понад 23 млн грн

У Хмельницькій області загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати (по юридичних особах, активних з початку року, із урахуванням цензу за кількістю найманих працівників) на 1 серпня становила 23,1 млн грн, що 3,7 млн грн більше порівняно з 1 липня цього року. Інформує НГП.

Як повідомляє Головне управління статистики в області, за видами економічної діяльності найбільша сума заборгованості припадала на промисловість (71,5%) та будівництво (11,7%), в районному розрізі – на Кам’янець-Подільський район (75,6%).

Вчасно не отримали заробітну плату 1486 працівників. Кожному з них не виплачено в середньому по 15558 грн.

Заборгованість із виплати заробітної плати працівникам по районах на 1 серпня 2021 року

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

13 хв. тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

3 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

5 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

7 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

23 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

23 години тому