На Хмельницької АЕС виконуються заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу

Фото: ХАЕС

Згідно із діючими постановами та рішеннями Енергоатома, на Хмельницькій АЕС виконується комплекс заходів із запобігання поширення захворювання на COVID-19.

Спільно із місцевою владою та обласною адміністрацією на засіданні штабу із запобігання поширення коронавірусу щоденно відслідковується ситуація на ХАЕС та у місті атомників, після чого приймаються відповідні рішення.

Станом на 27 квітня 2020 року підтверджено захворювання на коронавірус у двох жителів міста Нетішина, один із яких працівник ХАЕС.

На позачерговому штабі Хмельницької АЕС прийнято рішення щодо позапланової дезінфекції місць перебування працівника, виведення в режим самоізоляції контактних осіб та проведення їх тестування на COVID-19.

Станом на 10:00 27 квітня, за інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД) м. Нетішин, особи, у яких лабораторно підтвердився діагноз COVID-19 знаходяться на лікуванні в Хмельницькій інфекційній лікарні. Нових зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19 немає.

На території Нетішинської міської ОТГ 75 осіб знаходиться на самоізоляції, 5 осіб – на обсервації. На сьогодні завершився період самоізоляції у 301 особи.

На Хмельницькій АЕС, станом на 26 квітня, перебуває на лікарняному 10 працівників.

Закликаємо всіх до обов’язкового виконання карантинних заходів! Будьмо свідомі!

За інформацією пресслужби Хмельницької АЕС

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне