На Хмильниччині 31 грудня вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж

31 грудня вогнеборці загалом 4 рази залучалися до ліквідації пожеж.

В м. Кам’янець-Подільський о 14:49 виникла пожежа автомобіля на вул. Огієнка. Пожежу ліквідовано силами 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Причину загоряння з’ясовують фахівці.

Вже о 23:21 виникла пожежа приватної господарчої будівлі у с. Княжпіль Кам’янець-Подільського району. Причина пожежі – встановлюється. Ліквідовувати пожежу довелось знову ж таки вогнеборцям 5 ДПРЧ.

km.dsns.gov

Через півгодини – о 23:55 вогнеборцям довелося мчати на вул. Степана Бандери у Хмельницькому. Там, через необережне поводження з вогнем, загорілось сміття. Чергове відділення рятувальників 37 ДПРЧ швидко впоралось із загорянням.

Пожежа житлового будинку виникла у обласному центрі на вул. Старокостянтинівське шосе. Повідомлення про загоряння, що виникло, ймовірно, через порушення правил при експлуатації електропобутових приладів, надійшло до Служби “101” о 23:58. Пожежу ліквідували бійці 37 ДПРЧ.

km.dsns.gov

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що в Кам’янці врятували сім лебедів з нафтової пастки

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

6 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

6 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

7 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

8 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

10 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

11 години тому