На Красилівщині поліцейські затримали 58-річного чоловіка, який через ревнощі наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму односельцеві

За скоєне чоловікові може загрожувати до 8 років позбавлення волі. На період розслідування суд взяв його під цілодобовий домашній арешт.

Подія сталася 23 травня близько 22.00 години на подвір’ї приватного будинку одного із  сіл на Красилівщині. Між чоловіками 58 та 60 років на ґрунті ревнощів розгорівся конфлікт. Молодший схопив металевий кілок для припону худоби та почав ним бити опонента, завдавши чоловікові тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення живота та множинних забійних ран голови.

Потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні.  Зловмисника поліцейські затримали на місці події. Слідчі вже оголосили йому про підозру за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України — Умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. На період досудового розслідування суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

1 день тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

1 день тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

1 день тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому