На Новоушиччині слідчі оголосили підозру 47-річному чоловікові, який обікрав своїх благодійників

Зловмиснику не було де жити й він попросив прихистку у своїх давніх знайомих. Проживши тривалий час на їхній дачі, замість того, щоб віддячити, зловмисник викрав з господарства цінні речі та документи і подався геть. Загальна сума збитку склала понад 50 тисяч гривень. 

Потерпілі поселили 47-річного підозрюваного на своїй дачі, що в с. Косиківці Новоушицької тергромади. Самі ж власники домоволодіння мешкали у Хмельницькому й тільки інколи приїжджали навідатись на господарство. 

Коли потерпілі в черговий раз приїхали на дачу, то виявили, що з будинку зникла побутова техніка, сільськогосподарські інструменти, а також особисті документи та документи на майно. При цьому 47-річного квартиранта в цей час не було, тож вони одразу зрозуміли, хто обікрав їх, та звернулись до поліції.

Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження крадія — він перебував у сусідньому селі та шукав собі нове житло. Частина викраденої техніки була у нього, а документи зловмисник встиг знищити.

Слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмиснику підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану), ч. 1 ст. 357 (Викрадення офіційного документа та його знищення) та ч. 3 ст. 357 (Крадіжка важливого особистого документа) Кримінального кодексу України. Викрадене майно вилучили. Міру покарання підозрюваному визначить суд.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

18 хв. тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

25 хв. тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

4 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

5 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

3 дні тому