На Шепетівщині слідчі оголосили підозру молодику, який завдав важких поранень своєму знайомому

21-річному шепетівчанину доведеться відповідати за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Події мали місце 24 листопада близько 23:30 години в одному з розважальних закладів Шепетівки. Молодик під час сварки з давнім знайомим наніс опоненту два удари ножем в область стегна та живота. Після скоєного втік.

34-річного потерпілого «швидкою» терміново доправили в реанімаційне відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні. У нього діагностували важкі травми. Чоловіка прооперували, наразі його стан стабільний.

До поліції звернулись лікарі. Правоохоронці оперативно встановили особу нападника — ним виявився 21-річний місцевий житель. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Leave a Comment

Останні новини

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

20 хв. тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

2 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

2 години тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

3 години тому

Як пацієнту подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій

Подати скаргу до НСЗУ — це не формальність. З початку року Національна служба здоров’я України отримала 1 080 звернень від…

4 години тому

У Хмельницькому безкоштовно вакцинують домашніх тварин: де можна отримати послугу

Цього року на Хмельниччині зафіксували випадок сказу у безпритульного собаки. Хвора тварина покусала 8-річного школяра та домашнього собаку.

3 дні тому