На Славутчині оперативники розшукали вбивцю 60-річного чоловіка, який зник з місця події

Подія сталася вчора, 12 травня, близько 21-ї години в селі Головлі, що на Славутчині, в будинку потерпілого. Господар розпивав спиртне разом зі своїм гостем із Нетішина. 

Під час застілля між чоловіками розгорілась суперечка, в ході якої затриманий вихопив мисливського ножа і вдарив ним потерпілого в область серця. Останній від отриманих травм помер на місці події, а зловмисник поспішив покинути будинок.

Тіло загиблого виявила його дружина, яка якраз повернулась додому. Вона і викликала швидку та поліцію.

Оперативники проаналізували усі наявні речові докази і в ході вжитих оперативно-розшукових заходів упродовж кількох годин затримали зловмисника. Навіть сам затриманий відверто здивувався, наскільки швидко його знайшли. Адже він ретельно розробив план своєї втечі.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень

Національна атомна компанія «Енергоатом» збирається збудувати залізобетонний завод у Нетішині – місті-супутнику Хмельницької АЕС.

11 хв. тому

У Шепетівці місцевий житель на авто «ВАЗ 21043» допустив зіткнення із велосипедисткою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 18 травня близько 19:10 години по вулиці Залізничній. 34-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 21043» допустив зіткнення…

2 години тому

Мінсоцполітики: Захисники зможуть отримувати високофункціональні протези швидше

Відсьогодні військовослужбовці зможуть оперативніше отримувати профінансовані державою високофункціональні протези та ортези, зокрема протези верхньої кінцівки з зовнішнім джерелом енергії та…

2 години тому

Жителям села Велика Калинівка надаватимуть безплатну медико-консультативну допомогу

З метою надання медико-консультативної допомоги жителям Хмельницької міської територіальної громади, в середу, 22 травня, відбудеться виїзд у село Велика Калинівка...

6 години тому

Регіонально рідкісну рослину купальницю європейську вперше виявили у національному парку Хмельниччини

Під час моніторингових обстежень території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині, вперше виявили купальницю європейську — регіонально рідкісну рослину.

7 години тому

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

3 дні тому