На Запорізькому напрямку загинув військовий з Хмельниччини Денис Дубчак

16 грудня 2023 року в районі населеного пункту Вербове, що у Запорізькій області, під час бою загинув 34-річний житель села Гуменці Кам’янець-Подільського району Денис Дубчак.

Про це повідомив голова Кам‘янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

34-річний Денис Дубчак родом із села Гуменці, що на Хмельниччині.

27 вересня цього року чоловік був призваний на військову службу у десантно-штурмовий батальйон.

Загинув старший солдат під час виконання бойового завдання у Пологівському районі Запорізької області. Він вважався безвісти зниклим. В ході розшукових заходів його тіло було знайдено та впізнано.

“Ми завжди пам’ятатимемо його добрим, відважним, сміливим воїном, який попри все обожнював Україну. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна памʼять герою”, — написав Михайло Сімашкевич.

Leave a Comment

Останні новини

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

1 годину тому

Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати

Завершено ревізію Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради за період 01.01.2020–30.09.2023.

4 години тому

Повідомлено про підозру учасникам двох злочинних угрупувань, які нашахраювали на 4 млн грн 

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 9 учасникам двох організованих злочинних угрупувань у шахрайстві (ч.ч. 4, 5 ст.…

6 години тому

Поблизу м. Славута сталася ДТП, у якій травмувався велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 15 травня, близько 08:00 години поблизу м. Славута на автодорозі сполученням «Корець — Антоніни».

8 години тому

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

24 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

24 години тому