«Ніяких довідок, лікарняних, направлень» – у Шепетівці вирішили обмежити медичні послуги для невакцинованих

Фото: https://shepetivka.com.ua/

Сьогодні у шепетівському гіпермаркеті Епіцентр відкрився ще один центр масової вакцинації. Про це повідомив головний лікар Шепетівського Центру первинно медико-санітарної допомоги» Шепетівської міської ради Андрій Нечипорук. Також він оголосив важливу заяву.

З понеділка відкривається центр масової вакцинації в Епіцентрі, в кожній амбулаторії ЗПСМ також вже є можливість отримати щеплення проти ковіду! Приходьте, будь-ласка! Тільки вакцинація попередить захворювання.

Центр масової вакцинації Шепетівського Центру ПМСД працює також в м. Шепетівка, вулиця Героїв Небесної сотні 61, без вихідних з 09.00 до 15.00. Зараз вакцинують вакцинами Pfizer та короновак. 

Також Андрій Нечипорук попередив, що невакциновані будуть мати певні обмеження в обслуговуванні:

Від імені всіх медиків я дуже прошу Вас, шановні пацієнти, вакцинуватись! Ми, медики, вже не витримаємо повторних хвиль захворювань на COVID-19! Тільки по Шепетівці понад 1500 захворівших, з них десятки медиків, на жаль є медики, які віддали своє життя… Можливо я не можу публічно це казати, але вже наболіло: якщо хтось зневажає своїм здоров’ям та не щеплюється, то чому ми, медики, маємо лікувати таких хворих, ризикуючи своїм здоров’ям та життям ? Ніяких довідок, обхідних листів медичних оглядів, лікарняних, направлень будь-куди, пільгових рецептів і т. д. без щеплення проти ковіду, буде надаватись при потребі тільки медична допомога !!! Думаю всі медики, особливо ті, які перехворіли на COVID-19, мене точно підтримують!!! Для пацієнтів, які захочуть щось оскаржити, нагадаю щодо необхідності вакцинації проти ковіду є всі нормативні акти на всіх рівнях!

Інформує сайт міста Шепетівка

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне