Обстріл Хмельницької області: деяких жителів тимчасово евакуювали

Вночі, 23 червня, росіяни скерували крилаті ракети на Хмельницьку область, де уламки снарядів спричинили пожежі. Жителів, біля чиїх будинків впали уламки, тимчасово евакуювали, повідомили в ОВА.

«Залишки однієї з ракет, збитої вночі нашими ППО, впали біля приватного будинку на одній з вулиць обласного центру. В цілях безпеки відбулася тимчасова евакуація мешканців приватних будинків довкола місця падіння уламків», – йдеться у повідомленні.

На місці зараз працюють вибухотехнічні служби. Вони ліквідовують залишки уламків.

«Ситуація під контролем. Прохання до усіх жителів – не панікувати та з розумінням поставитися до цієї ситуації!», – додали в ОВА.

Одну з ворожих ракет в ніч на 23 червня бійці протиповітряної оборони збили неподалік житлового будинку на вісім сімей. У частині будинку, де мешкає багатодітна родина, вибуховою хвилею вибило вікна. Мати Мар’яна розповіла Суспільному: все відбувалося так швидко, що вони не встигли добігти до підвалу.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Під час обстеження водойми-охолоджувача ХАЕС виявили загибель водних біоресурсів

13 травня 2024 року представники Хмельницького рибоохоронного патруля під час проведення рибоохоронного рейду виявили загибель водних біоресурсів.

9 години тому

Хмельницькі правоохоронці оголосили підозру діючому адвокату з Києва в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон

За даними слідства, підозрюваний за 4 тисячі доларів США пообіцяв військовозобов’язаному включити його до інформаційної системи «Шлях» як водія-волонтера громадської…

9 години тому

Прокуратура через суд повернула громадам Шепетівщини землі природно-заповідного фонду, які потрапили у «приватні руки»

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури домоглися у судовому порядку повернення у власність громад земель природно-заповідного фонду вартістю понад 58 млн грн.

14 години тому

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувалась пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 травня, близько 20:00 години по вул. Подільській.

14 години тому

“Бізнесу вигідно наймати ветеранів: їх завтра не мобілізують”, — головні тези з форуму для підприємців

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

15 години тому

Розподіл електричної енергії споживачам відновлено

За інформацією НЕК «Укренерго» станом на 09:00 ранку ситуація в енергосистемі стабілізувалась, дію графіків аварійних відключень та обмеження споживання електричної…

16 години тому