Один день з життя кам’янецьких вогнеборців: загасили дві автівки, врятували жінку і кота

Один день з життя Кам'янецьких вогнеборців : загасили дві автівки, врятували жінку і кота
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Ось таким видалось друге березня для працівників Кам’янець-Подільського підрозділу ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Про це рятувальники розповіли на своїй офіційній сторінці в Facebook.

2 березня о 03:24 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що у с. Смотрич Кам’янець-Подільського району горить два автомобіля – ЗАЗ 1102 та вантажівка – МАЗ.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за лічені хвилини ліквідували пожежу автомобілів в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Пожежу локалізовано о 03:34, ліквідовано – о 03:38. Причину пожежі з’ясовують фахівці. Нещасних випадків на пожежі не було.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області2 березня о 10:40 на номер Служби «101» надійшов дзвінок від червого поліції. Виникла необхідність надати допомогу у відкриванні дверей до квартири, де перебувала жінка і не виходила з дому уже тиждень. Рятувальники прибули до будинку на вул. Князів Коріотовичів, і за допомогою трьохколінної драбини здійснили відкривання дверей квартири через вікно третього поверху.

Жінка більше тижня не могла вийти з дому Фото: Гу ДСНС у Хмеельницькій області

І на завершення дня вогнеборці зняли з дерева кота. Бідна тварина просиділа там майже дві доби. Виліз  метрів. Там і застряг.

Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 27 лютого до Служби порятунку «101» від чергового районних електромереж, приміщення яких  знаходяться у будівлі поблизу, надійшло повідомлення про пожежу сусідньої будівлі, що не експлуатується, на вул. Промисловій м.Нетіши. Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Застосувавши два стволи, бійці ДСНС оперативно впорались із пожежею площею 50 кв.м та запобігли подальшому розповсюдженню полум’я.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне