Оце так передвиборча кампанія: на Хмельниччині виборці здавали аналізи депутату

Креативний допис із підтверджуючими світлинами опублікував хмельницький блогер Андрій Попик. За словами активіста, люди вже звикли, що виборцям роздають гречку. А ось робити аналізи виборцям – це рівень ХХІ століття!

www.facebook.com/andriipopyk

“Ми дивовижна країна! В той час, як президент розказує про дива сільської медицини, депутат його фракції (Роман Мацола, округ №190), не вірить президенту, і привозить по селах свого округу халявних лікарів, які прям в школах/клубах оглядають виборцям очі, горло, піхви, роблять кардіограму, аналіз крові… ось тільки сечі і калу ще не наважуються робити аналізи”, – йдеться у дописі.

www.facebook.com/andriipopyk

Активіст зазначив, що виникає лише розумне запитання: якщо ось такі масові виїзні прийоми лікарів по селах – ефективні, то чому депутат провладної фракції не закріпить законодавчо таку форму роботи і чому він розказує виборцям про переваги медичної реформи президента, але при цьому підкупляє виборців халявними медичними послугами за свій рахунок?

“Що ми за дивна країна, що обираємо нещасних депутатів, які змушені допомагати нам зі своєї кишені, щоб знов стати депутатами, щоб знов допомагати нам зі своєї кишені!? Може пора вимагати у депутатів не подачки у вигляді безкоштовного аналізу сечі, а вимагати гідного рівня життя”, додає активіст.

www.facebook.com/andriipopyk

www.facebook.com/andriipopyk

www.facebook.com/andriipopyk

За матеріалами сайту Область.онлайн

Нагадаємо, що 17 лютого в селі Судилків Шепетівського району з різницею в годину загорілись два приватних будинки. Дослідивши пожежне сміття, експерти дійшли висновку, що причиною загорання став підпал. А вже наступного дня оперативники Шепетівського відділу поліції вирахували і затримали палія.

Leave a Comment

Останні новини

У Хмельницькому внаслідок вибуху газоповітряної суміші травмувався чоловік

Сьогодні рятувальники прийняли терміновий виклик про інцидент у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей у Хмельницькому.

10 години тому

Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично

Російська агресія та енергетичний терор продовжують наносити колосальну шкоду Україні й українцям.

13 години тому

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

13 години тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

15 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

16 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

16 години тому