Патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки вийшли на дороги Хмельниччини

Фото:

Патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки, в складі спільних мобільних груп, проводять відпрацювання у сфері дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Також вагові та габаритні параметри яких перевищують нормативні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Зазначимо, подібні відпрацювання триватимуть до кінця червня поточного року та будуть спрямовані на посилення контролю за безпекою дорожнього руху.

2

@khmelpolice

Під час відпрацювання, поліцейські звертають увагу на виявлення та припинення правопорушень водіями транспортних засобів, які здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, та транспортних засобів, вагові та габаритні параметри яких перевищують нормативні, щодо виконання ними вимог законодавства.

3

@khmelpolice

За перші три дні відпрацювання, патрульні перевірили понад 27 великовагових транспортних засобів та понад 26 транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, окрім того оформили понад 15 адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями або залізничними переїздами.

4

@khmelpolice

Вкотре звертаємось до учасників дорожнього руху, неухильно дотримуйтесь вимог ПДР та вимог законодавства.

Безпечних Вам доріг!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне