Патрульні зупинили водія, який викрав автомобіль та керував ним напідпитку

15 квітня, близько 1-ї години ночі, на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка», в селі Голосків, патрульні зупинили транспортний засіб Peugeot 307. Оскільки, його водій порушив Правила дорожнього руху. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у чоловіка, 1983 року народження, ознаки алкогольного сп’яніння. Саме тому запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку. Громадянин погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер. Результат тесту показав — 1.38 проміле алкоголю в крові.

Також, під час перевірки документів на автомобіль патрульні встановити, що в ніч на 12 квітня, невідома особа, через незачинені двері заволоділа даним автомобілем у одному із населених пунктів Ізяславського району. Та зникла у невідомому напрямку. На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу. Вона наразі займається даною справою та встановить причетність кермувальника до незаконного заволодіння транспортним засобом.

Окрім цього, патрульні оформили на водія Peugeot адміністративні матеріали. Протокол за частиною 1 статті 130 (керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП та постанову за частиною 2 статті 126 ( за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Нагадаємо, що Хмельничанин на автомобілі «Opel Astra» скоїв наїзд на 62-річну пенсіонерку. Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 квітня, близько 18.00 години в обласному центрі по вулиці Інститутській. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Opel Astra» скоїв наїзд на 62-річну пенсіонерку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому стегна і була госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні. Стан здоров’я потерпілої — задовільний.

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

6 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

6 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

7 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

7 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

10 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

10 години тому