Перед судом постане 61-річний чоловік, який розраховувався в магазинах сувенірними купюрами

Наприкінці зими на території обслуговування Шепетівського відділу поліції було зафіксовано декілька фактів шахрайств із використанням сувенірних купюр.

У сільських магазинах зловмисник розраховувався сувенірними грішми, а натомість отримував товар і ще й решту справжніми гривнями.

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочинів причетний 61-річний житель Шепетівки. Раніше він співпрацював з магазинами, продавчині його пам’ятали і навіть не могли подумати, що чоловік їх може ошукати.

Загалом працівники поліції встановили 3 факти шахрайства, вчинені чоловіком. Наразі обвинувальний акт уже спрямований на розгляд суду. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Нагадаємо, що 25 травня, близько 18.20 години, на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу с. Шаровечка Хмельницького району сталася ДТП за участю автомобілів «Опель Віваро» та «Рено Трафік», у якій одна людина загинула та четверо травмувалися. Поліція розшукує свідків та очевидців ДТП!

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

11 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

12 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

12 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

14 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

17 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

17 години тому