Підозрюваним у вчиненні розбійного нападу у Кам’янець-Подільському районі суд обрав запобіжний захід

Трьом підозрюваним, яких хмельницькі поліцейські затримали у Київській області за підозрою у вчиненні розбійного нападу у Кам’янець-Подільському районі, суд обрав запобіжний захід. Їх триматимуть під вартою без можливості внесення застави до 27 лютого цього року. 

hm.npu.gov.ua

Нагадаємо, що ввечері 26 грудня п’ятеро чоловіків у балаклавах проникли у будинок мешканців с. Брага Кам’янець-Подільського району Хмельницької області та вчинили розбійний напад на його мешканців. Зловмисники побили та зв’язали трьох членів родини, після чого заволоділи їхніми заощадженнями і мобільними телефонами.

hm.npu.gov.ua

Хмельницькі поліцейські затримали трьох із п’яти зловмисників аж у Київській області, де вони переховувалися у одному із сіл. Ними виявилися 36-річний мешканець Київщини, 52-річний житель Донецька та 47-річний мешканець Кам’янця-Подільського. Під час обшуків у затриманих вилучили бойовий пістолет, пневматичну гвинтівку, різнокаліберні набої, балаклави, номерні знаки на автомобілі.

Чоловікам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) та взяли під варту. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

hm.npu.gov.ua

Наразі працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до аналогічних злочинів на території інших областей України. Слідчі уже з’ясували, що один з них, мешканець Донецька, раніше провів 12 років за ґратами за замах на вбивство. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

22 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

23 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

23 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому