Планується реконструкція стадіону у м. Ізяслав

Збереження та розбудова спортивної інфраструктури – першочергове завдання. Адже активне заняття спортом є запорукою здорової нації. Так, 4 жовтня заступник голови ОДА Сергій Ткачук відвідав Ізяславську ДЮСШ, де в рамках програми “Велике будівництво” у 2022 році планується реконструкція стадіону.

Як пояснив Сергій Ткачук, проект було подано Ізяславською територіальною громадою до участі у конкурсному відборі програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку по Хмельницькій області у 2022 році з обсягом фінансування за рахунок коштів ДФРР. Станом на сьогодні він погоджений до програми Президента України “Велике будівництво” 2022 року.

https://www.adm-km.gov.ua/

За словами посадовця, наразі завершуються окремі коригуючі моменти з проєктно-кошторисною документацією. Наступний етап – проведення тендерної процедури, аби з весни підрядна організація мала змогу розпочати активні фази будівельних робіт. За 2022 рік об’єкт повністю буде відбудований.

“Перебуваючи на стадіоні, ми бачимо, що  він користується популярністю і попитом, але, на жаль, сьогодні діти займаються тут у не найкращих умовах. Тому зробимо все від нас залежне, аби ремонтні роботи розпочалися вчасно, і вже наступного року вихованці спортивної школи тренувалися на оновленому сучасному стадіоні,” – сказав заступник голови ОДА.

https://www.adm-km.gov.ua/

Згідно проєктно-кошторисної документації реконструкція стадіону передбачає ІІ черги. У І чергу заплановано здійснити реконструкцію бігових доріжок, стадіону та футбольного поля зі штучним поливом. Наступним етапом буде здійснено ремонт трибун стадіону, будівництво майданчика для гри в міні-футбол з огородженням, покриття з штучної трави, будівництво насосної станції.

Зазначимо, що стадіон розрахований на 1856 місць. Загалом орієнтовна вартість об’єкту становить 30 млн.грн., з них 10% має профінансувати місцевий бюджет.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

26 хв. тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

1 годину тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

4 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

5 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

6 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

6 години тому