Полісмени оголосили про підозру зловмисникові, який проломив 22-річному молодику пляшкою череп

111
Фото: youtube.com

На Хмельниччині поліцейські оголосили про підозру зловмисникові, який наніс тяжкі тілесні ушкодження 22-річному молодику.

Подія сталася вночі 18 травня у місті Волочиськ по вулиці Незалежності поблизу магазину «Повна торба». Як інформує прес-служба поліцейських, під час конфлікту зловмисник проломив потерпілому пляшкою череп. Встановити і затримати його допомогло відео з камер спостереження.

У Волочиську працівники місцевого відділку поліції затримали 30-річного чоловіка, який пляшкою зі спиртним проломив череп місцевому жителю. Наразі потерпілий перебуває у реанімації. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Попередньо встановлено, що тієї ночі між чоловіками виник конфлікт, в ході якого затриманий пляшкою зі спиртним вдарив потерпілого по голові, проломивши череп. Встановити і затримати зловмисника поліцейським допомогло відео з камер спостереження.

Наразі чоловікові вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Слідчі дії тривають.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне