Поліцейські Кам’янеччини затримали чоловіка, який металевим прутом побив свого 12-річного пасинка

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень та за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили зловмиснику підозру. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Подія сталась 11 січня близько 20:30 години в одному із сіл Кам’янеччини. Під час чергового конфлікту з сином своєї співмешканки, 41-річний чоловік вхопив металевий прут та почав бити ним хлопчика, завдавши чисельних тілесних ушкоджень. Потерпілий зміг вирватись та вибігти з будинку на вулицю. В цей час поруч проїжджав екіпаж патрульної поліції, до яких хлопчик звернувся по допомогу. Поліцейські одразу ж викликали медиків, після чого дитину було доставлено до лікарні. 

При огляді лікарі виявили у хлопчика чисельні переломи та забої різних частин тіла. Ступінь важкості завданих травм медики оцінили як тяжкі. Наразі дитина перебуває у лікарні.

Поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури слідчі оголосили кривднику підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Leave a Comment

Останні новини

На Летичівщині в ДТП загинув 24-річний чоловік

Автопригода сталася 11 травня близько 20:30 години на автодорозі сполученням «Стрий — Ізварине» поблизу с. Голосків під час оформлення іншої…

34 хв. тому

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з…

1 годину тому

У Хмельницькому повідомили про замінування школи

У Хмельницькому, ймовірно, замінували одну з місцевих шкіл. Повідомлення про це надійшло сьогодні близько 8 години ранку.

3 години тому

Родичі п’яти загиблих Героїв Хмельниччини отримали високі державні нагороди

Начальник Хмельницької ОВА Cергій Тюрін, разом з військовослужбовцями Хмельницького ОТЦК та СП вручили високі державні нагороди родинам загиблих воїнів.

3 години тому

Інспектори під час проведення рибоохоронного рейду виявили порушника, який рибалив забороненим знаряддям лову

Так на р. Случ поблизу с. Старий Остропіль Староостропільської ТГ Хмельницького району, чоловік добував водні біоресурси за допомогою забороненого знаряддя…

4 години тому

Як пацієнту подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій

Подати скаргу до НСЗУ — це не формальність. З початку року Національна служба здоров’я України отримала 1 080 звернень від…

5 години тому