Поліцейські розслідують факт спричинення тяжких тілесних ушкоджень 33-річному жителю смт Дунаївці

Подія трапилась 9 жовтня близько 22-ї години поблизу зупинки громадського транспорту в смт Дунаївці Кам’янець-Подільського району. Між двома чоловіками виник словесний конфлікт на ґрунті тривалих неприязних відносин.

Під час конфлікту 29-річний місцевий житель наніс два удари в обличчя своєму 33-річному знайомому. Після цього потерпілий впав, вдарився головою та втратив свідомість. У результаті чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження.

У ході досудового розслідування кримінального провадження за даним фактом слідчі з’ясували обставини події та дослідили докази. 12 листопада 29-річному жителю смт Дунаївці повідомили про підозру у спричинені тяжкого тілесного ушкодження з необережності, за яке передбачена кримінальна відповідальність статтею 128 Кримінального кодексу України. 

За скоєне чоловікові може загрожувати покарання у виді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

47 хв. тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

2 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

4 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

5 години тому

На Хмельниччині чоловік, у якого виявили наркотики, намагався дати правоохоронцям 10 тисяч грн хабаря

Правоохоронці Хмельниччини повідомили про підозру 34-річному жителю м. Шепетівка у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні психотропної речовини в особливо великих…

6 години тому

Водія, який збив у Хмельницькому 5-річного хлопчика, засудили до п’яти з половиною років в’язниці

У Хмельницькому до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили 25-річного хмельничанина.

20 години тому