Поліцейські упродовж кількох годин встановили і затримали водія, який смертельно травмував 59-річного чоловіка і зник з місця ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 29 липня, близько 16.00 години на польовій дорозі між селами Лютарка та Новостав Ізяславського району.

Попередньо встановлено, що 45-річний житель с. Борисів, керуючи автомобілем «ВАЗ 21213», скоїв наїзд на 59-річного жителя села Новостав, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, лежав у траві.

Водій зупинився, але не надав потерпілому жодної допомоги, не викликав «швидку», після чого залишив місце аварії. У результаті ДТП потерпілий від отриманих травм помер на місці події.

Поліцейських на місце події викликали громадяни, які їхали цією дорогою і виявили тіло чоловіка.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам працівники Ізяславського відділення поліції встановили і затримали водія упродовж кількох годин.

Перевірка його за допомогою приладу «Драгер» показала 1,27 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. статті 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі вирішується питання про оголошення водієві підозри і обрання йому міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У Хмельницькому продовжують впроваджувати цікаві методи реабілітації для поранених бійців «Гвардії наступу»

Неймовірно цікавий і насичений день провели хлопці із «Гвардії наступу», які зараз перебувають на лікуванні та реабілітації у відомчому шпиталі…

1 день тому

Роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

За державною програмою роботодавцям на Хмельниччині виплачують компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

1 день тому

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

2 дні тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

2 дні тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

2 дні тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

2 дні тому