Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій одна людина загинула і ще четверо отримали травми

Одна із травмованих, 10-річна дівчинка, у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 травня, близько 18.20 години на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу с. Шаровечка Хмельницького району.

Попередньо встановлено, що 64-річний хмельничанин, рухаючись на автомобілі «Опель Віваро» в напрямку м. Тернопіль, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Рено Трафік» під керуванням 67-річного жителя м. Хмельницького.

У результаті ДТП водій автомобіля «Рено Трафік» від отриманих травм загинув на місці події. Травмувалися також його 65-річна дружина та двоє онучок 10 і 5 років. 10-річна дівчинка з політравмою у комі перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні. 5-річну дівчинку з переломом стегнової кістки госпіталізували до травматологічного відділення міської дитячої лікарні. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді саден на обличчі. Їй надано медичну допомогу без госпіталізації.

У водія автомобіля «Опель Віваро» діагностували перелом ноги. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Перебуває під конвоєм у лікарні.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

16 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

17 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

20 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

21 годину тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

21 годину тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

22 години тому